Kinderfeestjes in Markelo, met Pony rijden, huifkartochten.

Bij paarden en pony Manege Achter ’n Bos in Rijssen worden de leukste kinderfeestjes met pony rijden en huifkartochten georganiseerd. Ook in Markelo. We hebben daar twee verschillende middagen voor in de week.

Een kinderfeestje op woensdagmiddag: eerst kunnen de kinderen de cadeautjes uitpakken, daarna krijgen zij patat, met een frikandel of kroket erbij en wat drinken. Wanner dit allemaal op is, gaan we spelletjes doen op de pony, we houden de tijden bij en er is een prijsje voor de winnaar. Van dat rijden krijg je natuurlijk weer dorst dus gaan we eerst weer wat drinken. Vervolgens gaan we een drie kwartier met de huifkar weg, als jullie terug zijn krijgen jullie nog wat drinken en is het kinderfeestje afgelopen.

Kinderfeestjes op de zaterdag kunnen jullie eerst de cadeautjes uitpakken en krijgen jullie wat drinken. We gaan daarna een drie kwartier met de huifkar weg, en krijgen bij terugkomst eerst wat te drinken. Daarna gaan we spelletjes op de pony doen, we houden de tijden bij, en er is een prijsje voor de winnaar. Na zo’n drukke middag begint jullie maag te knorren en zorgen wij voor patat met een frikandel of kroket en wat drinken.

En wie weet kunnen jullie de medewerkers van de manege wel overhalen om nog even in de stallen te kijken. Daar zijn altijd wel paarden of pony's die geaaid willen worden.

Begeleiders die meekomen kunnen natuurlijk ook (gedeeltelijk) meedoen en mee eten/drinken. Kortom bent u op zoek naar een gezellig kinderfeest bij paarden en pony manage in Rijssen of in Markelo dan bent u bij ons op het juiste adres.